logo
< >
  • case
  • case
  • case
  • case

NYT STUDIECENTER VED VALLENSBÆK GYMNASIUM

udvidelse af Vallensbæk Gymnasium med et nyt studiecenter, der indeholder grupperum af forskellig størrelse, samt et stort IT-værksted med alle tænkelige faciliteter. Studiecentret udformes som en kvadratisk bygning, der i sit arkitektoniske formsprog udtrykker minimalistisk enkelhed og foranderlighed. Det kubiske formsprog er en nyfortolkning af det eksisterende anlæg med sin modulære opbygning.

 

 

Studiecentret fremstår som en præcis bygning med glaspartier i højformat i moduler på 1,2 x 3,4 m. Alle glaspartier er termoglas med indbyggede persienner. Farven på persiennerne er forskellig i de enkelte glaspartier. Persiennerne kan reguleres individuelt af brugerne, således at huset til stadighed vil skifte udseende. Totalrådgivning. Bygherre: Københavns Amt.