logo
< >
  • case
  • case
  • case
  • case
  • case
  • case

SKIBET

BBP Arkitekter har udformet et nyt forsamlingshus med plads til forskellige aktiviteter, der er placeret på en naturskøn grund i Skibet ved Vejle. Bygningsanlægget er i to etager og udnytter det faldende terræn således at man ankommer via en gangbro til øverste niveau og herfra bevæger sig nedenunder til multihal og omklædningsrum. På øverste niveau findes forskellige møderum, café og kiosk. Fra balkonen er der direkte indkig i den nedgravede multihal.

 

Hallen er udvendigt og indvendigt beklædt med plader, der danner et Mondrian mønster af kvadratiske og rektangulære felter. Fritstående kerner udgør ligeledes elementer i den rumlige komposition. Udvalgte steder erstattes en plade af et vindue, både i loft og facade. Lysningerne udføres i forskellige klare farver. Anlægget er opført som en let konstruktion med spær og søjler af limtræ. Samlet areal ca. 2000 m². Bygherre: Vejle Kommune