logo
< >
  • case
  • case
  • case
  • case

MULTIHAL I TORSHAVN

BBP Arkitekter har i tæt dialog med bygherre og brugere tegnet og projekteret en transformation af en eksisterende hal i Torshavn på Færøerne til et tidssvarende idræts- og kulturhus. Projektet består af følgende funktioner: Tilbygning med ny opvarmningshal, ny åben foyer og caféområde, ny fitnessbalkon, ny multisal til foredrag m.v. nye omklædningsrum og møderum m.v.

 

 

Hallen er beliggende højt på en klippeknold med udsigt til flere sider. Den barske natur og beliggenheden har inspireret til det "kantede" og skulpturelle formsprog for bygningskroppen. Klimaskærmen på den eksisterende traditionelle hal renoveres gennemgribende. Facaderne tænkes beklædt med træ. Der udskæres små og større vinduespartier som en komposition på fladen. Der skabes gode dagslysforhold og udsigt fra foyer og café. Samlet areal 3400 m². Totalrådgivning, ikke opført. Bygherre: Torshavn Kommune.