logo
< >
  • case
  • case
  • case
  • case

Odinshædd Torshavn

Kontorhus i Torshavn
Visionen er at skabe et fleksibelt kontorhus til en lav kvadratmeterpris, som kan opdeles i flere lejemål eller udlejes som et sammenhængende domicil.
Bygningen ligger smukt i landskabet og åbner sig mod udsigten til vandet. Den kantede form er inspireret af landskabet og klipperne og indføjer sig naturligt i terrænet. Huset er i tre etager på ialt 2600 m².

Planløsningen sikrer stor fleksibilitet, og arealet kan indrettes som storrumskontor eller cellekontorer langs facaderne med gode dagslysforhold overalt i bygningen. Facaden fremstår ensartet hele vejen rundt med glaspartier og lav brystning.
Bygningen er konstrueret som et enkelt søjle - plade system med sort glas-alufacade, der fremstår præcis og skarptskåret i det dramatiske kuperede terræn.
Skitseprojekt, MT Højgaard.