logo
< >
  • case
  • case
  • case

Søndersøhave Plejehjem

Udbygning af Søndersøhave plejehjem med 24 nye 2-rums boliger samt fællesarealer. Derudover ombygninger i det eksisterende bygningsanlæg med etablering af kantine/køkken samt administrationsafsnit. Søndersøhave er beliggende i et attraktivt parklignende område. Den eksisterende bygningsstruktur skaber to beskyttede haverum mellem boligfløjene. Udbygningen sker således i forlængelse af de tre eksisterende fløje.

 

 

 

 

Der etableres en glasmellembygning, der formidler overgangen mellem nyt og gammelt. Her findes fællesarealet med udgang til hhv. terrasse eller balkon. Facaderne fremstår med skalmur af blødstrøgne røde teglsten. Vindueshullerne har forskellig størrelse og er placeret i en varieret rytme, der skaber et levende udtryk i facaden. Vinderprojekt i indbudt konkurrence. Totalrådgivning. Bygherrre: Gentofte Kommune.