logo
< >
  • case
  • case
  • case
  • case
  • case

Poppelhus

Nyt attraktivt plejecenter ved Poppelvej i Allerød med 90 plejeboliger og en centerbygning. Centerbygningen indeholder hovedindgang, reception, café/ køkken, kiosk, frisør, fodpleje, sygeplejerske, genoptræning, kontorer for hjemmeplejen og diverse personalefaciliteter samt birum. Boliggrupperne er opdelt i enheder på 10 boliger. Fællesarealerne for to enheder er placeret direkte op ad hinanden, så de kan slås sammen ved større arrangementer.

 

 

 

Alle fællesarealer har udgang til en terrasse, der er placeret i et oplevelsesrigt forløb af haverum. Det er muligt at etablere lukkede forløb, der er egnede for demente. Beplantningen giver i såvel form, farve og duft hvert område en egen identitet. Væggen ind mod boligerne er karakteriseret ved, at baderums-kernerne skyder sig frem, mens indgangspartierne ligger tilbagetrukket. 2. præmie i indbudt konkurrence. Projektet fik maximumpoint for funktionel/ arkitektonisk kvalitet. Bygherre: Allerød Kommune.