logo
< >
  • case
  • case
  • case
  • case

Nymosehave

BBP arkitekter har tegnet projektforslag til udvidelse af Nymosehave Plejehjem med 20 nye boliger samt fællesfaciliteter og ny indgangsbygning.
Indgangsbygningen placeres som en selvstændig , kvadratisk glasbygning centralt i anlægget, så der er kort vej til de forskellige boligafsnit. Fra indgangsbygningen kan man kigge ud i sansehaven. Det eksisterende anlæg er opført i to etager i gul tegl og partier af lærketræ.

 

Tilbygningen nyfortolker denne klassisk-modernistiske materialeholdning i facadebearbejdningen, sådan at tilbygningen fremstår nutidig med sin egen identitet, samtidig med at den udgør en harmonisk helhed sammen med det eksisterende. Planløsningen er optimeret i tæt dialog med personale og beboerrepræsentanter samt de områdeansvarlige fra Gentofte Kommune. Samlet areal for tilbygningen ca. 2000 m². Bygherre: Gentofte Kommune.