logo
< >
  • case

Hasle ungdomsboliger

Der skabes en skovbebyggelse med en karakterfuld fælled mellem skov og by. De forskellige boliggrupper ligger side om side i kanten af skoven og kan have hver deres identitet. Der etableres en bilfri bebyggelse med adskilte bilveje og stier. I bebyggelsens sydvestlige hjørne placeres 5 skulpturelt udformede punkthuse, der er opbygget efter samme princip. Hvert punkthus indeholder 30 boliger og fællesarealer. På hver etage bor 6-7 personer, som er fælles om køkken, pc-arbejdspladser m.v.

 

 

Punkthusenes forskydninger i facaderne sammenholdt med vinduer fra gulv til loft er med til at skabe gode dagslysforhold i de enkelte beboelsesrum. Facaderne fremstår med gedigent nordisk præg og tænkes udført som skalmur i gule og grålige farver. Hvert hus sin nuance.
Indbudt konkurrence. Opdragsgiver: Arbejdernes Andels Boligforening.